Sunday, 23 December 2012

The BEST part of studying abroad

me skodeng FB my niece yg tgh study kat Ireland tu...and now dia tgh holiday--dia pegi Europe tour...so nampaklah all the interesting pics.. ;)

ada pic dia shopping2 --feel shooping obersi memang lain dgn kat msia...

ada pic dia visiting some historical spots...dia siap pegi Madame Tussaud tu..i tak pegi pun masa i was in London sbb tak berapa suka dgn patung2 wax hahaha


tak jumpa plak pic dia main snow (nampak mcm dh ada pic dia main ski kat her instagram)

so me pun mengimbau kenangan me kat Notts Dec 2009-Apr 2011...the part that I miss MOST is the WHITE part a.k.a SNOW ;)






8 comments:

laskar pelangi said...

Bestnya akak ada pengalaman main salji ;')

al-lavendari said...

terkenang ku semasa dulu ! huhu

Chekgu Azrine said...

best sgt klu dpt nain snow..even org tmptn sana xkesah pun kan..hege

Ezna said...

teringin nak main snow. Dulu masa gi Beijing igt leh la main snow. Sekali snow tak turun. Kih kih kih. Melepasss......:p

Gieyana said...

untungnyer dpt melaluinyer...:-)

Bee Haa said...

waaaah.. study eyh kat obersea?? bestnyeeee

Nur-nba said...

Bestnya main salji..

Oyis said...

budak2 undergrad single mmg rata n puas berjalan2 mkn angin. yg keluarga kena fikir mcm2... mostly duit la kan. but time dpt berjalan tu, best sgt. btw, kami pon x masuk mdm tussaud tu masa g london.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails