Friday, 14 December 2012

I'm in love

2 entries ari ni psl citer sedey2 ajer...hidup mesti diteruskan walau seteruk mana or walau sepahit mana pun realiti kehidupan...
alhamdulillah...hidup me byk yg manis2 setakat ini..segalanya kurnianNya...berkat restu, redha, doa ibu me utk me-- i strongly believe that...and ada hadith " redha Allah bergantung pd redha dua ibu bapa...

anyway...hasil gigih menggoogle..terjumpa blog and FB "The Sweet Kurung" and me terjatuh chenta dgn 2 bj ni...nak tempah tp katanya buat masa ni diaorg tak amik tempahan sbb nak menyiapkan existing order...so

bila tempahan dibuka nanti, memang plan nak tempah lah ;) bj kurung peplum ni ala2 bj kebaya/bj kurung moden gak ni...me pantang tgk apa2 yg berwarna merah & pinky2 ;) :) kalau nak tempah, kena amik size L ( my current size...dulu2 masa bujang me pakai size S, then lps anak sorang, jd size M, now anak dh dua, size L..:(








note : dh 5 hari lewat...belum check...sbb nak tunggu lg few days...

 

8 comments:

Masya said...

cantiknya.....

Mon MonaLea said...

org comel nampak comellah bila pakai. akak yg besar tu....huhuhu

Syuhada Salleh said...

cntik sgttt~

Abil Fikri Ahmad said...

Beli, beli, jangan tak beli..!! hahaha..

Fai CeritaCinta said...

fai pun pantang tengok barang kaler pink kak.. hehe... kak, mcm ada good news jer.. hehe (>___<)

Long Haffiz Long Hassan said...

apa khabar kak
hehehee
:)

Oyis said...

atau order lps dah check? kalo2 ada isi, baju peplum ni alamatnya x leh pakai lama la ;)

zety said...

weee.klu ade gudnews share k ;),peplum sesuai utk mz sbb org kecik/kurus nmpk lawo pkinye..klu zt kene cari peplum labuhh sket,hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails