Thursday, 27 December 2012

Fear factor

sajer nak tepek pic my boys main golek2 tu...bukannya takut ker apa pun...sgt lah fun gitu









note : MZ masih belum boleh menguasai skills breath-in and hands movement time swimming....smlm time swimming class--rasa down gitu adoyai--sbb org lain kat kelas tu semua dh pandai except myself...
coach swimming siap bagi motivational talk...sbb MZ rasa mcm nak give up..
but i really2 love swimming so nak kena practice sampai dpt lah...tak taulah berapa lama agaknya...coach kata, the main reason, MZ masih ada fear factor dlm diri MZ...sbb swimming perlukan tahap relax yg tinggi, kena enjoy, tak boleh stress and kena do it naturally....
 

6 comments:

Wan Amira said...

insyaAllah MZ. i pun jenis yang lembap jugak, nak kene built up my skill, sebab i cuma confident to swim if i touch the ground..

Nana said...

wah beznye blaja swimming
saya suke juga
tp xberapa pandai
reti terapung je

Nafisa81 said...

lil arif ni suka buat muka kelat...kerut kening..

Ezna said...

me takut jugak swimming ni. Fear takut nak lemas gamaknya....

Hanim said...

Hahaha...lawak la pulak. Actually gelakkan diri sendiri sb aku pun sama mcm mung. Hehehe....fear factor.

Im happy being alone said...

Mama kena berlatih jugak selain pergi kelas tu..for extra training.. just try make it simple n don't make it hard.. just imagine swimming ni senang sgt.. saya dah berjaya ajar kawan2 saya berenang..setakat ni dh 4-5org yg saya ajar dh pandai berenang... dulu first time saya nk swimming sy bayangkan pergerakan katak berenang.. just enjoy it..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails