Monday, 10 December 2012

Kenapa saya suka shopping @AEON jusco

sbb agak dekat dgn umah (aeon wangsa maju)..and sbb boleh collect points..and sbb aeon selalu ada contest (wpun so far tak pernah menang pun :p) so sambil shopping sambil join contest...

and sbb aeon byk pilihan brg2 cthnya bj, kasut...last weekend weolls pegi shopping2 ie beli kasut sekolah zharfan, beli beg sekolah baru utk zharfan, and ariff pun beli beg sekolah gak..ding dong ding dong lebur RM200+..

and kebetulan aeon ada promo voucher ie kalau spent RM100 dpt vou RM5, so me spent RM200+ dpt vou RM5x 2 pieces...better than nothing ;) RM10 boleh beli POP yg kecik2 hehehe



uolls suka shopping2 kat mana...


3 comments:

*∽ IZAN ∽* said...

sama lahh.. beli barang sekolah budak2 habis RM200 ++.. dapat voucher Jusco RM10. Hari ni baru bleh start pakai.. nak kena gi lagi shopping ni sebelum 31 dec plak uhuhuh

Anje Mamy Balqis said...

kalo barang sekolah suka pi Jusco...baju bajan pun tapi tengok sale gak la...kalo normal price mmg tak beli la, tunggu sale je...kasut & handbag pun suka beli ket JJ...kita asal boley & asal berkenan dihati...

Nana said...

saya pon ada 2 keping voucher ni
bole la nak buat bli kasut mia
dapat diskaun rm10
start arini baru bole pakai kan hehee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails