Tuesday, 4 December 2012

Shamsudin Halal Food

ni salah satu dari 3 restoran halal yg mana tempat me mkn2 sepanjang 4h3mlm masa cuti2 vietnam...restorannya agak ke belakang..tp mknn kategori sedap!!!!




MZ & cik ta...cik ta ni permah orgnya and suka mkn..tp dia kata dia kuat exercise so maintain bdn slim :)
 

8 comments:

deno said...

nyum2! terliur tengok, dah la belum mkn ni... hehe

Nana said...

kelas diner ngan cik ta
cam gini kan lawa
suke dia simple2 je

Goh LinLin said...

Rozita eat with u.Cool aje nampak ?ahaha. If me already terlantar krn tercecik.

Chekgu Azrine said...

chomel MZ ngn che ta..

Lin Azlina said...

comelnya mz n cik ta

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Menakutkan bila tgok dia kat tv dgn makeup 3/4 inci

transformed housewife said...

kat signboard ada tulis dlm BM ye.

Wan Amira said...

i suke makan tapi part yang kedua tu, alamak malu lah dengan cik ta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails