Friday, 28 December 2012

Azam 2012 | azam 2013

me dh lupa apa azam tahun 2102..then me check balik entry2 lps...rupa2nya azam me esp bab2 comping, nak menang keta + nak cuti2 obersi...

kiranya cuti2 obersi tu dh tercapai gaklah sbb thn 2012, me pegi USS, me pegi vietnam and me pegi umrah--semuanya ada kena mengena dgn hasil comping..azam nak menang keta belum tercapai so carry forward ke thn 2013.. :) and tambah plak azam nak menang cash 5 angka and nak menang habib jewels :)









part nak tambah baby..
emmm mcm  kena rethink sbb mr hubby kata dia dh tak nak baby sbb dia selalu tak sihat and kata mr hubby, kuantiti tak penting, kualiti yg penting, zharfan plak sampai mengigau2 nak baby..katanya sbb papa & mama ada adik beradik ramai, dia cuma ada seorg adik...tak best adik beradik sikit...what he said is true...tapi mr hubby's wish pun tak boleh nak ignore--MZ tersepit di tgh2...

 

15 comments:

Ayu Zarina said...

saya dah tulis siap2 wish card (10 azam dan perkara)masa pergi seminar tempohari. Dah tampal dalam bilik pun:))

Wan Amira said...

azam tahun 12, i kept it private, i think kalau tak cakap pun everyone knows :) tak tercapai pun lagi..

dari kecik sampai besar, i always wish i have many children.. so rumah tangga sentiasa happy dengan hiruk pikuk.. tapi ada satu, i masih bersyukur.. at least ada juga zuriat i

miza yusof said...

alhamdulillah. tercapai azam mz :)

MAZLIZA ABD RAZAK said...

hai...
salam kenal, singgah sini
sudi ke tapak saya (",)

mama tisya said...

moga2 azam dpt kete & menang adiah habib plak pasni

**yg ride or game tu..umur tu mcm guideline je tp kalo ketinggian cukup bole je naik and ada game or ride yg org dewasa bole naik sama it's ok...sbb kdg2 ada umur kurang tp tgi so ok je bole naik

mama tisya said...

ada certain zon game bole main utk 1 whole family so bole la org dewasa main sama

Chekgu Azrine said...

Semoga azam mz tercapai..btw..berhrp sgt MZ preggy tahum 2013 nti..mna tahu rezki girl..cubala..xrugi pun..

CeqGu said...

wahh cam ner cara nak menang habib jewels tu?

Ezna said...

Moga murah rezeki me tahun depan :-) Hopefully u pun sama suzz!!!

transformed housewife said...

azam sy salah satu hampir tercapai di saat2 akhir thn ni. Psl MZ nak tambah anak tu, buatlah solat istikharah utk memilih yg terbaik.

-atiQah- said...

cepatnyaa masa berlalu. rsa mcm baru je baca entri azam baru 2012 MZ tahun lps. ni dah nk hbs thn 2012.

semoga semua azam MZ utk 2013 tercapai..amin..

mama_umar_maryam said...

semoge thn dpn byk2 menang k mz!! rezeki bb baru ;)

AyuArjuna BiGoshh said...

moga yg diusahakan sukses

Nadya Honey said...

Sy jarang ada azam yg khusus kak..yg sy tau setiap hari sy nk lbh baik dri sblmnya.tu je la.

nurul said...

nice! www.the-simpleme.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails