Monday, 31 December 2012

sepagi di ENT Ampang Puteri

ari jumaat lps, me bwk my zharfan ke ampang puteri utk check his ears dgn Dr Aminuddin...

sistem kat Ampang Puteri ni, kena call buat appointment, then no giliran based on 1st come 1st serve gitu..me sampai kat Ampang Puteri pukul 9.15 pg, dpt no 7...patient ramai gak..kalau tgk nombor, ada dlm 20 org gitu...so jenuh gak nak menunggu...doctor masuk ofis pukul 10.30 pagi...last2 dlm 11.45 sampai turn me...


cepat jer Dr Aminuddin check telinga zharfan, guna alat then nampak kat tv keadaan telinga+hidung zharfan...
lps check, amik ubat, so zharfan kena mkn ubat selama 2 weeks and pantang from swimming, and kalau lps 2 weeks tak sembuh gak, kena operate..next appointment, me request ari sabtu ie 12 jan...total bil utk 1st visit ni RM212.30

tempat menunggu kecik jer tp selesa sbb ada sofa, ada tv, ada tempat main utk kids, ada gak newspaper..me mcm biasa bwk keje dari opis ie marking case review my students punya, so tak delah wasting time menunggu tu kan...zharfan plak suka pegi beli mcm2 kat kedai kat GF sbb dia bosan menunggu..tv pun tak
de citer besh :p


ruang menunggu...sgt ramai org tgh tunggu turn...


.

5 comments:

aimi said...

SemOga cepat sembuh n xde yg serius inshaAllah

Chekgu Azrine said...

Ho9efully nothing serious...

Nafisa81 said...

masa tgk keadaan dlm telinga tu..dr cakap apa? jangkitan ker? sy pernah gak sakit tekak sampai pekak telinga dan hilang keseimbangan badan...muntah2..

juelee said...

semoga cepat sembuh and takde pape yg serius ....

Oyis said...

oo ni sbb x leh swimming. ear infection ke?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails