Sunday, 9 December 2012

Penghilang stress | cuti2 Malaysia

dh lama me & family tak pegi cuti2 msia---cuti2 means tido kat hotel and jln2 mkn angin gitu..


last2 weolls decided nak pegi sini..2d1n ajer...


esok me & mr hubby amik cuti sbb selasa state holiday negeri selangor (bday sultan selagor)..harap2 tak crowded sgt orglah...me buat room reservation via agoda...actually ni kali ke-4 me akan ke sini ;) ;)



9 comments:

AyuArjuna So Sweet said...

selamat bercuti suzzz :)

Azura abd rahman said...

bestnya....dah lama tak g sini...last g sini tahun 2008....mesti dh banyak berubah...

i dah foloow you...jom follow i balik..:)

Ezna said...

me pun teringin nak makan angin kat bukit merah nih :-)

Goh LinLin said...

penang dekat jer tau ?

transformed housewife said...

dah lama tak ke sana. Dulu2 selalu jugak pergi sbb mmg dok kat Penang. Tak jauh nak pergi situ.

Anje a.k.a Mummy_Balqis said...

Sejam je smpi penang...leh La trus Ke Penang....best2 Nti Cter k Leh Plak Kt Pi

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Dah penh pg ..msa bru2 bukak

Nur-nba said...

Wah Kak Suzie dah pergi sampai 4 kali.. Bestnya.. Teringin juga nak bercuti di sini..

Oyis said...

baca byk good reviews kat sini.best lah kak suzie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails