Sunday, 16 December 2012

Di sini cinta bersemi

MZ selamat sampai di kampung pada pukul 1 pagi, 15 dec 2012...balik kg emergency sbb nak melawat family my BIL...wpun tak sempat attend majlis pengebumian, tapi utk membrikan moral support kpd wife arwah...and mr hubby sempat join tahlil selama 2 mlm..

MZ & hubby berasal dari daerah yg sama...kg sebelah ajer...naik keta 5 min dh sampai umah hubby..tapi kami kenal kat KL lah...cinta kami disatukan dlm ikatan nan suci di masjid yg berdekatan dgn kg MZ...

MZ akan balik KL pada isnin pagi nanti Insya Allah..
note : lom sempat snap apa2 pic yg menarik di kg..hujan memanjang ie dh masuk musim bah kat kelate ni...

4 comments:

maya amir said...

Al Fatihah.. moga roh arwah ditempatkan di kalangan org2 yg beriman..

-simply moi-

Farid Adam said...

al-fatihah...

- www.FaridAdam.com -

Oyis said...

Alhamdulillah dah sampai kg. semoga kepulangan kak suzie dan suami memberi ketenangan dan sokongan buat balu arwah yg ditinggalkan

Nafisa81 said...

dari Allah kita datang dan kepada-Nya kita kembali...

kat Johor pun hujan jugak kak. smlm dr pagi sampai petang

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails