Wednesday, 26 December 2012

Lps baju - handbag, lps handbag ?

betullah kan kaum hawa ni byk nafsu, bukan nafsu ehem ehem ok tapi nafsu nak beli itu ini..
ari yg sama MZ beli peplum, MZ beli gak handbag baru--sbb dh bosan dgn handbag lama (CR)..

and 1st time MZ beli handbag murah ie harga RM100+ ajer :) sbb MZ berkenan dgn design handbag tu...and MZ kan cepat bosan so even beli yg mahal2 pun MZ bosan gak..handbag baru MZ ni brand Sacha



(setakat ni, handbag paling mahal yg MZ pernah beli ialah brand Coach harga RM950,tu pun bosan gak pakai lps 6 bulan beli CR :p)

uolls kerap ker tukar2 handbag?
psstt lps handbag...MZ nak beli kasut plak...nak beli kasut kaler pink sbb byk bj kaler pinky2 :p tp so far lom jumpa yg berkenan di hati :p
 

15 comments:

juelee said...

kehkeh saya hanya minat enbeg je, tp mmg cepat bosan klu pakai enbeg sama je.. kalau kasut saya akan pakai yg selesa sampai jahanam.. kalau baju pun kurang gak beli sbb cerewet nk dapatkan bju yg kene ngn taste suami dan taste saya skali..

Ain Shakirah said...

uishhh kita paling mahal pun boleh angkat CR je. RM450.. tak mampu lagi yg lagi mahal. huhu >.<

Nana said...

saya jenis xbosan ngan handbang
sebab saya jenis pakai sampai lebam hehee

zures said...

Memang cantik handbeg tu mz...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila macam terbekenan kat handbeg kat satu blog.. tapi tak order plak :)

Anje Mamy Balqis said...

kita jenis tak suka sangat beli handbag, takat ni ada tak sampai 5 kot...mmg jenis sempoi asal boley je, paling mahal pun coach tu pun hsbd yang belikan kalo duit sendiri mmg tak beli la jawabnya...dasar terdekut...

Nurulhuda Abdul Latip said...

last wk baru beli handbag baru..semalam baru beli kasut dan baju...:)

Zura@Iwan said...

sy jenis pakai smpi rosak gak...tp x penah beli hbag rege mahal2 gini...hehehe...

mama tisya said...

jrg bosan tp kalo berkenan bli la

Nafisa81 said...

satu rat aje pun suami saya kata dah mahal... :)

deno said...

cantik.... :)

Eliss Mie said...

eliss pulak jenis yang lenjan satu sampai lebam :p lepas tu baru beli lain.

Syuhada Salleh said...

cntik la MZ..

CeqGu said...

1st time singgah sini. Best pulak tgk orang shopping hehe. Anis plak mudah bosan dengan jam tangan. Paling mahal beli ygrega rm100++ . Beli yg mahal sgt nanti lambat plak rosak hihi.follow u

Chekgu Azrine said...

Samala..cpt bosan ngn hndbag..klu kasut smpi koyak bru tuko baru..hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails