Friday, 7 December 2012

Part-time maid | emmm

ada org masukkan iklan ni dlm postbox kat rumah me...emmm...menarik gak..tp rasanya buat masa ni...me masih sedaya upaya cope dgn keje umah--mr hubby byk membantu so memang still manageable lah...

cunnya kartun maid kat flyer ni...bahaya2 hahahaha

note : me jenis yg kurang percaya dgn strangers...

 

4 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila penah pakai sekali..itupun org yg mmg mak pakai bertahun2 lamanya

Ezna said...

me pun kurang percaya jugak dengan strangers

transformed housewife said...

kalau nak pakai lebih baik masa kita ada di rumah.

cheeze maz said...

Salam, iklan mcm ni kdg2 nk perangkap kita. Akak menjemput rakan2 menyertai GIVEAWAY 001 CHEEZE MAZ .Link cara2 penyertaan ada di : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

Jika tiada masa menyertainya, harap sangat2 dapat membantu akak dengan :
1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
2) Vote akak di denaihati. Cara nak vote akak ada di entry : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails