Monday, 24 December 2012

MZ telah bershopping PEPLUM dgn jayanya....

semlm MZ, hubby and kids ronda2 kat KL City Festival...

then ternampak ada booth yg menarik hati MZ...kat level 2, opposite Kaison -- booth ni nama Permata Inspirasi--jual bj peplum--byk gak collection peplumnya..harga sgt affordable and cheaper compared those sold online...harga kat sini from RM39 and above per pcs...owh siyes MZ telah tergoda!!



ni peplum plain..ada size L, ada free size (M)...MZ amik size L ...

ni peplum polka dot--size S ajer ni...tak sesuai utk MZ :P


so MZ telah membeli 2 helai peplum, sbb beli dua harga jd RM70, kalau beli sehelai, harga RM39..MZ amik kaler pink & itam...

yg dlm recycle bag purple tu bukan peplum tu...ada benda lain yg MZ beli gak semlm selain peplum


nilah peplum MZ...kaler pink plain...ni size L ni...agak labuh so MZ ingat nak pakai dgn jeans ajer kot..or boleh gak pakai dgn long skirt duyung yg MZ beli kat butik 3sisters (MZ guna voucher yg MZ dpt dari Aniqah)...
material strecthable so sgt selesa and tak panas (kalau material kain t-shirt or cotton, MZ tak suka sbb rasa mcm panas utk cuaca Msia)
 

yg ni kaler itam..ada tali utk ikat kat belakang...kaler itam bagus utk nampak selim ;) yg ni lagi labuh compared dgn yg kaler pink td

sekian citer peplum..the one yg MZ order online (blogshop FB), katanya akan dpt end of this month--kaler kuning...sakan MZ berPEPLUM nampaknya--yg pasti tak mau nampak mcm PLUM :p




13 comments:

Zura@Iwan said...

berpeplum la lps ni....ada gk rembat selai..hehe

mama tisya said...

wah best tu...aritu ada bli peplum tp mcm ketat plak kt breast sbb katanye free size...design sama mcm mz bli yg plain pink tu

Ijah EmoTemo said...

heee tak berani nk pki peplum ni ekekeke ijah tak sesuai heheh

Huda said...

Saya belum ada collection lagi baju peplum ni lagi..

Gieyana said...

Cantik kan..me tunggu my friend send kan...:-)

abah khalisha said...

wah shopping sakan ni

Oyis said...

cantiiikkk...!

Ezna said...

alamak cantiknya PEPLUM tu suzz :-)

Chekgu Azrine said...

Teringin tp takut nmpk.chubby..or ketat kt pinggang..hmm..hubs plak mcm xbg pkai ketat sikit..huhu

Merlyn Hasshim said...

nyaris nak beli dlm FB tadi, rega dia RM49.90. nasib baca entry mz.. kena cuba survey kat luar dulu

Syuhada Salleh said...

murah jgk la hrga dia..klau on9 mhl sgt..

Lin Azlina said...

kt sini peplum camtu harganya 35...
lum grab lagi neh...tunggu gaji..hehe

Anje Mamy Balqis said...

minat tapi takut tak muat...oleh yang demikian kita beli peplum untuk balqis...mamynya tak dapat pakai so bagi anak yang pakai...peplum untuk kids

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails