Monday, 31 December 2012

With heavy heart, I burn RM700

ari tu me ada menang hotel stay kat Avillion Legacy Melaka...tapi t&cnya, kena check in ari ni ie 31 dec...sempena new year hadiah ni..and inclusive of bbq dinner mlm ni...


mula2 me decide nak drive alone lah bwk anak2 me (gigih tu)...tension sungguh sbb mr hubby tak dpt ikut sbb kena keje esok (kira stock brg kat his workplace--memang setiap ari new year dia kena keje)...

then last2 me tak jd nak drive and tak jd nak pegi melaka sbb zharfan kena pantang swimming for 2 weeks...no point lah gak pegi avillion legacy melaka tak leh swimming kat kolam yg besh tu..
me pernah stay kat sini masa zharfan masih kecik..so me tau lah kolamnya sgt cantik and besh...

so dgn sedey and berat hati, terpaksa burnt ajer RM700 worth of hotel stay yg me menang ni..tak leh transfer sbb memang nama me, kena check in guna my ic/verificication....moga2 ada rezeki yg lain thn 2013 nanti..


8 comments:

Kak Aya said...

tak apa, mesti ada rezeki lain menyusul lepas ni, pasti ada hikmahnya tu..

aimi said...

Pegi je alang2 dh plan. Xyah mandi kolam. Tp ada bbq kan. Best tu :)

mama tisya said...

alahai terpaksa burn..tkpe moga2 ada rezeki lain nanti

Wan Amira said...

tak pe.. insyaAllah ada rezeki yang lebih besar lepas ni

Chekgu Azrine said...

Takde rezki MZ...ada hikmah tu..

notti netti said...

takpe...lost rm700...nanti menang more than that, insyaallahhhh

Pusat Bahasa Pelangi said...

31/12/2012...memang banyak voucher dah nak expired...moga2 ada rezeki swimming di tempat lain..

memang best swimming tu..private pool gitu..bulan 3 aritu stay sini..so both damias sempat main kat pool ni

Oyis said...

knp zharfan pantang swimming 2 mggu? bersunat ke? saya ada miss entry la agaknya ni.. huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails