Monday, 3 December 2012

Ada apa dengan Pa&Ma December 2012 | page 97

...ptg semlm adik me sms me, ckp ariff jd model pa ma ker...me kata eh, taklah, ariff dh besar, mana jd model lagi...then dia kata dlm pa ma latest issue, ada mcm muka ariff jd model...me pun curious lah...cepat2 terjah kedai magz...kata adik me, pic tu kat page 97..

so me pun belek2..and yeszaaaa betullah!! pic ariff ni...tak sangka pa ma amik gak pic ariff time photoshoot sbg model anakku kat one taman kat shah alam...sbb time ni, ariff bad mood tak nak PS...so pic ariff dlm pa ma ni pun masam mencuka hhehehe
close up
rakan model yg PS bersama ariff...she's anakku winner contest gak mcm ariff





ni cover pa ma Dec 2012..

note : syukur alhamdulillah Ya Allah kerana mengurniakan me zuriat yg comel--semua baby comel di pandangan mata mak bapak masing2 hehehhe
 

12 comments:

Ayu Zarina said...

masam mencuka pun still cute apa...tahniah little handsome boy!!!

Jaa said...

wah bestnya.. kena dapatkan pa&ma bulan 12 ni...

Ibu Ayra said...

btollah arif... ;-) dok belek2 nama model tapi takde plak....

Eliss Mie said...

nampak lain pulak muka dia bila masam macam tu. selalu gambar semua jenis senyum2 jer :)

permatabiru said...

sangat comel walaupun bad mood..:)

Noli@Ibu Wafa said...

mmg comey..alhmdulillah ;)

azrinna said...

Saya dah beli malajah pama ni.

AyuArjuna So Sweet said...

comey arifff :)

Goh LinLin said...

Mama comei mah, anak pun sama lor

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kalau senyum mesti lagi cute..

Nur-nba said...

Biasalah anak2 kecil kadang2 muka.. Tapi tetap comel.. ♡

Ezna said...

wahhh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails