Sunday, 2 December 2012

Cantik untuk siapa | curler

emm..definisi cantik berbeza2 bagi setiap org..bagi me, cantik is when we dress properly, being presentable, being confidence with our appearance..


so sibuk2 nak cantik utk siapa? utk diri sendiri lah kan...being a lecturer, kena nampak presentable utk my students gak time lecturing..

anyway, being a wife, cantik utk mr hubby gak lah..entahlah..my hubby jenis yg berat mulut nak puji apa2 pun..
penyejuk hati---lil ariff suka puji mamanya..esp kalau dia nampak me pakai bj baru, dia akan ckp, cantiknya baju mama :) :) memanglah kita tak hidup dek pujian tp being a human being, saperlah yg tak suka bila dipuji2 kan...even lil2 things pun..

anyway, zmn bujang2 dulu, salah satu brg wajib dlm drawer dressing table me ialah CURLER...then lps kawin, dh mls plak nak guna curler, kiranya dh 8 thn kot me tak beli/guna curler..
then last week..tiba2 terbuka hati nak beli and guna balik curler ni...(sedikit terpengaruh dgn tips2 time masa me pegi kellogs make over ari tu gaklah) 
 
 uolls guna curler tak..

 

5 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

me x pandai guna

Maria Menado~ said...

saya ade curler MZ tapi tak guna... hehe~

eiyzniey said...

cantik utk suami. :)

Cinta Misteri said...

Hahaha..baru ku tahu mendealah ni namanye curler. Tk penah pkai pun, pkai mascara je

Matjoe said...

cantik utk suami ialah x pakai apa2. betul tak para suami,haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails