Friday, 21 December 2012

Swavroski

semlm me dh pegi collect hadiah saguhati dari contest p&g yes downy kat amoda building, jln imbi...cantik gak lah :) me check kat website, harga set brand Sunliz ni range between RM250-RM600... :) silver jewellery dgn permata swarovski


set ni kat website sunliz harga RM189 ajer rupanya



1st time lah MZ memiliki genuine Swavroski jewellery ni..dulu2 masa dok Notts, selalu teringin nak beli tapi tak cukup budget --dlm Victoria Centre in Notts City ada satu kedai swarovski ni...MZ selalu singgah cuci2 mata...now akhirnya berjaya memiliki :)

syukur alhamdulillah :)

 

8 comments:

Chekgu Azrine said...

glad n tahniah mz..

Nafisa81 said...

tahniah...saya sampai skang tak paham swaroski tu apa..byk sgt yg mengaku swaroski

Wansteddy Tales said...

Cantik sngt :D Tahniah kak suzi, akhirnya menang besh dgn siggy cnts ^^

Ezna said...

tahniah suzz :-)

Nana said...

cantiknye warna peberet saya plak tu

Kak Aya said...

tahniah! saya masih mencuba pelbagai peraduan nampaknya belum ada rezeki untuk menang mana2 pun lagi...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniahhh

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniahhh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails