Thursday, 20 December 2012

Walaupun conso saya sangat bersyukur

seriuously dh sgt lamaaaa MZ tak menang apa2 hadiah yg besh2...so bila dh time2 kemarau kemenangan ni, any winnings is so meaningful..
 
ptg semlm adik me dpt call..nama dia sangkut conso utk contest P&G Downy (Econsave)...contest ni siggy based...so bila menang even hadiah conso pun, me sgtlah happy sbb me memang tak reti nak buat siggy ni :/  (memang tak de harapan lah nak menang hadiah utama tu) anyway, ramai kwn2 comper me yg menang hadiah utama (samsung galaxy tab tu)


so kalau sempat nak gi collect hadiah hari ni..dpt AUTHENTIC SWAROVSKI ELEMENT NECKLACE--masih berdoa dan berharap moga2 ada rezeki me  menang habib jewels yg mahal2 dlm mana2 contest mcm my BFF ayu rafikah ..

note : syukur alhamdulillah :) semlm ramai sgt kwn2 comper me menang hadiah yg lumayan--ada yg mennag cash RM20k (contest j&j GP - pic based), ada yg menang RM21k (contest based on highest POP), ada yg menang RM5k (contest j&j pic based)...ayu my BFF menang set meja mkn worth RM6k...ada yg menang beberap bijik ipad in one contest (siggy based)...me masih belum ada rezeki nak menang besar mcm diaorg...

 

4 comments:

Eyriqazz said...

tahniah MZ..murah rezeki..

Ayu Zarina said...

insyallah, setiap org ada bahagiannya..cuma kita tak tahu bila..pregnant pun rezeki dah tak ternilai sebenarnya, saham utk akhirat tu..

Chekgu Azrine said...

neway..tahniah mz!!

AkmaFaizal said...

ha ah..jeles tau..tp jadikn semangat utk ber'contest' lebih giat lagi..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails