Thursday, 20 December 2012

Sam & Instagram

bukan MZ yg skodeng Instagram Sam...
ada kwn me tag me pic ni...katanya Shaheizy Sam shared pic ni kat his instagram ...so me tepeklah kat blog kecik me ni sbg kenangan :) pic ni time tgh main game--muka me serius tu kat stage :p


note : me tak reti nak guna Instagram..kesian sungguh...

6 comments:

Nad @ MamaZN said...

Haha! Lama2 pandai la sis ;)

mama tisya said...

suzi ada hp canggih S3 tu bole register instagram..skarang byk gk contest thru instagram tp kita pn tkleh join sbb hp tk brp canggih:)

Nana said...

saya malas dah nak guna insta
memula rajin la
dah lama malas

Ayu azmir said...

hikhik... sammm.....

Ezna said...

me pun tak reti ler :-) hik hik hik

AkmaFaizal said...

saye henpon xcanggih..tp try2 guna suami punya..hehe

sis tu main game ape ye?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails