Friday, 14 December 2012

Pergi tak kembali

pukul 12 midnite, my hubby kejutkan me...katanya his eldest brother dh tak ada...me yg mamai2...tanya, meninggal ker...hubby ckp yer...meninggal mengejut...ini adalah kematian ke4 dlm family hubby....masa kecik2...one of his elder brother meniggal sbb terpijak paku berkarat, then few years lps weolls kawin, arwah mak hubby meninggal sbb stroke (dia paralyzed sgt lama seblm minggal), then masa kat UK, arwah ayah hubby plak meninggal (sakit tua)...and now abg sulung mr hubby plak meninggal... :(

ceritanya, pukul 7 mlm, arwah kuar (drive keta) utk pegi jemput his wife dari tempat keje...then tak balik2...pukul 11 mlm, polis call dari hospital, ckp arwah dah meninggal...polis jumpa arwah tak sedarkan diri dlm kereta..arwah memang ada sakit jantung (dulu pernah masuk CCU) and then dh sihat...kiranya sgt mengejut lah pemergian arwah...and meninggal sorang2 dlm keta..sgt senang pemergiannya and kebetulan mlm jumaat....

arwah ni anaknya ramai, ada lg yg bersekolah rendah..yg sulung baru start keje...arwah yg saya kenali orgnya sgt baik...last sekali i jumpa arwah time pegi beraya kat umah dia kat pengkalan chepa masa raya puasa ari tu... moga roh arwah tenang di sana...al-fatihah...



13 comments:

mummy_ayu said...

takziah kak suzie dr kami sekeluarga..moga rohnya dicucuri rahmat & ditempatkan dikalangan org2 yg beriman..amin..
Al Fatihah!

*wink* said...

takziah kak

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Takziah buat keluarga abang hubby MZ... Al Fatihah

Ayu azmir said...

takziah kak...

Wan Amira said...

takziah buat you sekeluarga, moga roh arwah dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama orang yang soleh.. Alfatihah

juelee said...

takziah bt MZ and famili... sesama la kita sedekahkan al-fatihah...

Ayumieka said...

Takziah buat MZ sekeluarga... Alfatihah..

mikamusz said...

Takziah buat akak dan family husband akak sekeluarga. Semoga mereka tabah menghadapi pemergian ini.

amirah said...

takziah buat mz dan keluarga

Eliss Mie said...

takziah suzie. Al-Fatihah. semoga arwah ditempatkan dikalangan para solihin. amin

Abil Fikri Ahmad said...

Al Fatihah..

Ezna said...

al fatihah.

Oyis said...

innalillahi wa inna ilaihi raji'un... takziah buat K suzie sekeluarga

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails