Friday, 7 December 2012

Serasi bersama | Aktiviti terkini

zharfan start bln 9, me start bln 10, and mr hubby baru start last week, ie bln 11...

so far zharfan dh pandai basic ie float, breath-in..me masih terkial2 lom expert breath in...mr hubby baru 1st time ever in live masuk kelas swimming...

tu me snap mr hubby masa nak start kelas--mr hubby pakai tee putih--dia kata segan nak bukak baju ngeh ngeh ngeh

tak sbr nak tunggu masa kami semua expert swimming ;) li ariff kena tunggu 5 thn baru boleh join kelas swimming ni :) :)

uolls apa aktiviti family yg uolls selalu lakukan bersama2...
 

5 comments:

deno said...

deno plan petang ni nak g swimming tp tengok cuaca dulu... huhu

Eyriqazz said...

huhuhu..jealous2..nanti bila azim dan alisya besar skit,nak pi juga la kelas camni

Nafisa81 said...

takkan swimming kot..sebab penah lemas dan masih terkenang2 kenangan lemas tu

Chekgu Azrine said...

Shopping!!!

Hani Shaklee said...

saya belajar swimming tak masuk kelas pun..cousin yg ajar..n tempat yg saya swimming tu kadang2 ade org nuat kelas swimming ..so saya curi2 belajar..nak masuk kelas mahal..xde duit.. las2 in 2hours saya dah boleh swimming.. tapi b4 tu saya hanya tau floating n breath in je..tu pun cousin yang ajar..kena banyak imagination sikit

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails