Tuesday, 4 December 2012

Re: Pil penahan period

ayu zamzarina ada tanya...adakah MZ mkn pil sepanjang kat mekah/madinah tu...jwpnnya..MZ tak mkn sbb kebetulan time tu MZ memang bukan waktu period (MZ period jenis tetap)...kakak MZ mkn pil ni..kena mkn sebulan sebelum actual date of journey and kena berterusan mkn sepanjang2 kat sana...pil hormon (mcm pil perancang keluarga)...effect yg sgt obvious--kakak me gain weight berkilo2...lps balik umrah jenuh dia diet utk dptkan balik berat asal dia...nasib baik MZ tak mkn pil tu ;)

ayu zamzarina ada tanya gak..boleh ker pakai jubah yg kalerful selain jubah kaler itam...jwpnya...BOLEH ajer!!! my kakak pakai jubah kaler pink lg heheh MZ plak terinin nak pakai jubah kaler putih sbb jubah kaler itam kan menyerap haba & bahang...ada jer org pakai jubah putih esp lelaki..perempuan pun ada cuma majority pakai kaler itamlah...


3 comments:

deno said...

ada juga ya pil mcm tuu

Oyis said...

oo betul la kata org pil tu bole gain weight

Ayu Zarina said...

ok noted kak suzi..thanks menjawab persoalan yang bermain di fikiran saya..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails