Monday, 3 December 2012

Mengidam fish & chip la plak...

ramai betul kwn2 me yg preggy lately...kat FB, kat office...me sendiri...buat masa ni lom lagi...tp next year me dh 37--mcm dh lewat kan utk preggy....

anyway, tak preggy pun me still mengidam gak heheh teringin nak mkn fish & chip..so lunch semlm, weolls mkn2 kat Marry Brown Kepong...me order fish & chip lah :) mt hubby kata tak leh lawan kesedapan fish & chip kat UK :p


weolls pernah mkn 'the best fish & chip in the world' tau ;)
uolls suka fish & chip tak?
  

8 comments:

Uswah said...

kak suzie, fish n chips paling sedap kat malaysia ni, kat fish & co.

Chekgu Azrine said...

suka jugak tapi selalumya order utk anak2 je la..mak pak makan steak..heavy sikit..

mama tisya said...

suka fish n chip kt secret recipe...hah ni sure join contest marry brown..:)

~aYu~ said...

sedapnya tgk...sy suka gak mkn fish n chip tp mesti tak abis mkn sbb cpt sgt muak..

AyuArjuna So Sweet said...

me pun agree fish&co antara yg sedap fish n chips :)

deno said...

dah lama tak makan....

Oyis said...

that's to go inmy todo list before balik msia - mkn fish & chips. waa... tarikh balik dah dkt. mcm mimpi je

Ezna said...

hihi...contest...i loike :-) me x gi lagi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails