Wednesday, 19 December 2012

oppss Mungkinkah MZ lupa

owh...MZ tak lupa bahawa akan masuk kelab mommy 'comel' mak buyung in few months time...tapi masih gak mengada2 nak beli bh peplum  ;) MZ dh order dan byr pun..end of this month dptlah....biasanya my tummy akan mula kelihatan slps 3 bln..so sempat lg pakai kot bj ni..or worst comes to worst, MZ simpan and pakai lps bersalin lah...



MZ try pegi clinic semlm, tp doktor plak tak ada, so nak kena pegi ari khamis plak...MZ nak check EDD..MZ rasa dlm bln sept 2013 kot...bj2 maternity yg dolo2 (masa MZ preggykan ariff) MZ dh simpan dlm kotak2 and most of them MZ dh bagi kat adik MZ utk digunakan masa dia preggy...mungkinkah MZ akan amik balik bj2 tu or MZ nak beli bj2 maternity baru...emmm...tgk keadaan poket gaklah nanti ;) memang best kalau beli bj baru tp bj maternity ni kejap jer dpt pakai so mcm rugi/wasted plak kalau beria beli byk2



17 comments:

Nana said...

hehehe xpe sebelum 3 bln bole pakai lg ni
mz klw nk beli maternity pants kt jj au ada sale rm20 je brand scarlet tu

Nafisa81 said...

tgk adik beradik ipar mmg selalu pusing2 baju sesama adik beradik...tp sy takleh join...out of size..hihi

εïзmummyHazaεïз said...

comelnye peplum kuning tu mz... :)

SYANI said...

Tahniah MZ... Welcome to the club..

Zee Suhaini said...

Setuju...baju preggy better recycle je..rugi kalau beli byk sebab pas bersalin nanti dah tak leh pakai...

Salam perkenalan ye..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

cantik baju peplum tu,
ada gak berkenan, tp kebanyakan peplum yg dah siap ni semuanya size kecik2..huhu

JaSmIn said...

salam congrats puan..samalah kita babay 2013 he3 puan edd september ke sy tgh june skrg da 4 bln ank no 3 jgk tp walawei perut besar mcm 6 bln suda...saya pn trgin baby girl jgk sbb da 2 boboy ;) semoga puan sihat selalu ;)

Norliza Nordin said...

cantekla baju ni.. nak beli katne..

ayu Ismail said...

tahniah. ..akak pun nak try beli baju peplum.,walaupn badan mcm buah pelam hehe

MamaAimy said...

cantiknya...blh tau kt mana beli?...:)

AyuArjuna BiGoshh said...

suzzz i pun beria beli peplum

mama_umar_maryam said...

ye mz, rasenye blh je lg bergaye dgn peplum tu ;),cantek!

Kak Aya said...

tahniah MZ! sama la kita jadi mak buyung nanti ye..

Fauzan Suhairi said...

whoaaa. nak dapat baby lagi.
congrats Dr. Suzie! :)

LiLy said...

cantek baju kuning tu... :)

Oyis said...

kak suzie dah brp weeks?

zietyrahman said...

Waa.MZ dh pregnen..congrate...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails