Wednesday, 19 December 2012

Klinik Gigi TERBAEKKK

masa MZ balik kg, sempat gak MZ pegi klinik gigi kegemaran MZ...
kat mana lagi kalau bukan klinik gigi kepunyaan my elder brother...zharfan tampal gigi yg berlubang, so did MZ...and mr hubby plak nak kena buat root canal treatment...

saper2 yg dok area KB..sudi2kan singgah kat klinik gigi ni yer (KLINIK GIGI DR AZMI)...ni kat pengkalan chepa (somewhere near simpang 3 and opposite masjid) tepi jln besar..

abg MZ ada sebuah lagi klinik kat Lundang, yg tu abg MZ bukak utk sesi mlm shj (KLINIK GIGI DARULNAIM) lokasi opposite balai islam lundang...
yg kat Pengkalan Chepa ni abg MZ bukak 9am -1 pm...

tu abg MZ pakai bj itam tu...tgh check gigi mr hubby

kalau uolls nak buat apa2 rawatan pergigian, sila2 yer...byrn sgt berpatutan and rasanya among the cheapest in town (kata abg MZlah)ramai gak patients abg MZ ni yg dok KL--sanggup buat rawatan gigi kat kelate sbb ratenya yg jauh lebih murah dari kat KL!!
jgn lupa mention nama MZ (suzi) and mintak diskaun--mesti dpt diskaun punya :)
abg MZ ni orgnya sgt baik hati kelakar frenly gitu :) --bukan memuji abg sendiri tapi memang karekter nya begitu--nama abg MZ --Dr Noor Azmi

20 comments:

Maria Menado~ said...

seronoknya abang sendirik check gigi. hehe~

mama tisya said...

kos p dentist mmg mhl...nasibaik la opis cover...kalo abg suzi bukak kt kl sure rmi geng blogger bole terjah

jal said...

dah lama tak check gigi boleh ler singgah klinik tu nanti heheh

Nana said...

mmg klw kt kl ni xpenah g dentist mz haha
g pon kenek kerajaan sebab murah
sekali scaling 90-100 pengsan

AyuArjuna BiGoshh said...

wah blh terjah ni

Ezna said...

tengok abang u ni macam baik2 ajer suzz....:-) alehaiii jauhnya...

Oyis said...

lama dah x buat treatment ni. nak tggu balik msia baru buat. di UK mahal sgt!

amirini said...

Assalamualaikum MZ,

Nama anak kita sama la... Zharfan.. yg bijaksana... Dh lama xgi check gigi... takut plak..

yumielufya said...

terima kasih sudi share promote klinik gigi Brother kak Suzi..elok sgt lani...tgh2 gig berlubang..nak g cabut gigi..yg pasti masapergi harus cakap saya rakan satu contest dgn kakSuzi..terus bg50% potongan.hahaha

zures said...

Ni leh cuba ni time blk kg nnt...selalu bila balik kg suka bw anak g cek gg tak mahal sgt..

E Mick said...

Braces da tak?

Mama Zharfan said...

@E Mick : braces mesti ada!!!

E Mick said...

Veener ... Kosnye kire2 brp rm?

Mama Zharfan said...

@ E mick...i tak sure pls veener tu..u can sms me 0129741376 and i can fwd ur sms to my bro for further info on ur inquiry. tqvm

alaidid said...

Wah..mmg tgh survey skang ni..kt lundang tu siang hari mmg xbuka ye? 3rd trimester dpt wat tampalan lg x? Ni nk kna g..mntion ur name,dpt less ea? :)

Mama Zharfan said...

@alaidid : kat lundang tu bukak jugak siang hari tp waktu ptg and hanya utk appointment jer (setahu i lah)..anyway, i can give my bro's contact number to u.. u can just sms/wasup me ok : 012-9741376 -- yess mention my name memang dpt diskaun lah hehehe

aishah sha said...

Berapa kos klu nk tampal or cabut gigi?

Mama Zharfan said...

@aishah sha : kos depending on jenis gigi..tp memang dijamin cheaper than other clinic gigi kat area bandar KB..my bro ni ramai gak patient dari KL..sanggup balik kelate sbb cost treatment murah...lot cheaper compared to KL of course

aishah sha said...

Kalau hari jumaat bkk x?

Mama Zharfan said...

@aisha sha : jumaat tak bukak...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails