Monday, 14 January 2013

1st time menang Android

syukur alhamdulillah...kiranya ni 1st gadjet winning thn 2013 ni ...wpun harga Android of courselah a lot cheaper compared to tablet mcm ipad or samsung, tp function Android ni lebih kurang ajer pun :) ie utk surf tenet (wifi)--my kids guna utk games, you tube..




nilah promo contestnya ie time raya ari tu dlm magz Upin Ipin--my boys memang dua2 minat upin ipin



harga Android ni approximately RM270..now dh jd hak milik my zharfan and ariff lah :) 


6 comments:

Wan Amira said...

senang u, tak payah kacau gadget u, masing2 ade sendiri punya.. :) anyway congrats!!

mizzura said...

tahniah...!!!!!!
okela tu...janji bole function mcm orang lain..apadahal :-)

mama tisya said...

tahniah...zharfan n ariff jgn berebut2 lak..hehe

juelee said...

congratz.. tak kesah la MZ, janji free hehehe kite tak pnh lagi menang gadget.. tahun ni aim nak menang gadget ngn barang rumah hehe doakan saya ye MZ

Ezna said...

tahniah suzz. :-)

Lin Azlina said...

not bad...janji menang jugak.. :)
tahniah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails