Saturday, 5 January 2013

Tiba2 blog MZ kuar tv

ada kwn FB tag me...time tu dh terlepas pun ie slps sejam baru me bukak FB and perasan psl hal ni...


emm..me jrg tgk RTM even me jrg2 tgk tv :p and mcm mana tiba2 jer blog me terpilih sbb me tak tahu menahu langsung :p
yg me tahu kwn2 blogger me, ramai yg blognya dh kuar kat Apa Kata Wanita ni... :


12 comments:

Affieza said...

Congrats sis!!!

Syuhada Salleh said...

thniah sis..

cik laili said...

tahniah..

blog saya terpilih minggu lepas. siaran AKW 29.12.2012. biasanya RTM akan upload video siaran AKW.

boleh tgk entri blog saya - http://www.ciklaili.com/2013/01/ciklailicom-dalam-apa-kata-wanita-tv1.html

miza yusof said...

congrats mz :)

Chekgu Azrine said...

Neway congrats!!

Bee Haa said...

wow... pemes MZ

-atiQah- said...

wahhhh...glemer! :D

p/s: sy bkn ke UK tiap2 thn. hehe. dulu pegi sebln aje sama2 dgn family. umi abah nak tgk cucu sulong bru lahir. kali kedua ni sy ambil peluang dtg sorang, sbb kakak ipar dh hbs study dh. nk blik bln 3 ni. sementara sy msh blum ada kerja tetap, kerja sendiri je..jd ambil peluang jln2 sambil jadi babysitter.. hehe. :)

CeqGu said...

sesuai sangat dah tu. tengok la total pageviews, melimpah ruah angkanya. jauh beza ler dengan kita punya anis punya ^_^...tahniah

Nur-nba said...

Tahniah Kak Suzie..

Ezna said...

tahniah suzz :-) gamaknya org rtm skodeng kot.

~♥ iella ♥~ said...

Tngk gak APa Kata Wanita...terkejut tngk blog sis terpampang..syok la..

Nana said...

tunggu ari jumaat ni ada ulangan kt tv2
Xpon bole tgk kat web rtm

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails