Tuesday, 22 January 2013

All my love

just nak tepek pic my 2 boys...pic ari ahad lps ni...tumpang posing kat swimming pool kg warisan..adik me beli kondo kat sini..tu kemeja yg me beli kat Vietnam..baru pakai ;) zharfan cepat benar grow up..semua bj dh jd kecik bila dia pakai adoyai...


sedey baca rintihan hati one of my ex-school mate--dia dh lama kawin(dia kawin awal..rasanya dh lebih 10 thn dia kawin) tapi tak de baby..ari tu (last year) dia preggy then miscarrieage lps 5 bulan..dia dh cuba pelbagai cara tradisiona moden termasuklah IVF etc...so now dia masih hidup dgn kenangan baby yg lahir tak cukup bulan tu...memang dh cukup sifat pun and dh bagi nama pun..baby boy...yg pastinya baby tu dh jd bidadari/bidadara syurga...
kesian sgt tgk kawan2 yg tak de zuriat...semuanya qada' dan qadar kan...

 

6 comments:

Peri PiA said...

me too,insyAllah mane tau 1 hari nti Allah beri kami rezeki.Amin

Mawar Putih said...

Betul tue. Semua qada & qadar darinyer, kita harus menerimanya dengan reda & tabah :)

GreenJade said...

moga sahabat sis tabah..InsyaAllah ada lg rezki tu..mungkin Allah nk kasi yg terbaik :)

kemain hero2 berposing sakan..

*sy pun lama menunggu setelah 3x miscarriage *

CeqGu said...

hurmm cikgu memang tumpang sedih bila sampai bab2 susah nak dapat anak ni. cikgu dulu pun susah jugak, tapi tak la selama kawan2 yg lain...apa pun semoga kawan tu terus bersabar dan usaha. allah lebih tahu yg terbaik utk dia dan suami.

Chekgu Azrine said...

Bdk skang cepat membesar..even aish kena pakai size baju bdk umur 9bulan..kalau beli size ikut bulan skang mmg xmuat..

Blm ada rezki untuk kawan mz tu..semoga bertabah ye..doa bebanyak..

CeqGu said...

mai ler datang brunei, bleh makan ambuyat hehehe....hurm brunei ni bukan tempat yg ada hiburan macam KL dan singapore. Tempat shopping pun bukan. Tapi ia ada keunikannya yg tersendiri(perrghhh ayat). Kalau duk lama2 boleh mati kutu gak la hehehe. Nanti anis buat entry tempat2 menarik di brunei

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails