Saturday, 12 January 2013

waaa Cari Jodoh Online @FB la plak

me ternampak ada FB page utk cari jodoh tu... tak salah berikhtiar kan esp utk uolls yg masih single and tak de calon..cuma rasanya kena hati2 sbb takut ada yg amik kesempatan...dunia hari ni mcm2 boleh jadi...tapi kalau tak cari nanti susah plak nak jumpa jodoh kan...rasanya kalau perempuan, kalau slps 25 masih tak de calon, memang kena usaha gak lah apa2 yg patut selain berdoa...


agak2 relevant lg tak peribahasa PERIGI CARI TIMBA? sbb kat msia, mcm tak byk "timba" yg berkualiti...so rasanya acceptable and reasonable ajer kalau "perigi" cari timba tapi jdn extreme sgtlah kot ehhehe

4 comments:

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

Mawar Putih said...

Ada jugak cari jodoh online nie eh? :)

CeqGu said...

Ok la tu....bleh bantu org2 yg belum ada pasangan hidup yer tak.....tp kena waspada la

kemei said...

Kna berhati2.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails