Sunday, 20 January 2013

Stress dua kali setahun

stress..setiap kali dtg musim marking paper exams...due date 23 jan..baru siap separuh ni...so nak kuar outing pun hati tak tenteram..bertapa kat umah ajer mengadap timbunan exam scripts ni ..esok ada meeting, lusa ada meeting...tulat ie 23hb hari gaji so mode menunggu dgn senyuman gitu..

on the positive side..despite all the stress (mana ada keje tak de stress kan)....i love my career and sgt2 bersyukur dgn apa yg i have today...alhamdulillah

kdg2 terasa nak take a break from blogging...but i love my blog--esp bila i baca balik all the entries masa me kat Notts...so tak jd nak menyepi ;)



uolls pegi mana ari  ni..

8 comments:

CeqGu said...

dulu selalu gak menyepi,berbulan2 menyepi tapi tak der sape pun nak caari hehehe

Ezna said...

dok umah hehehe :-)

Wan Amira said...

orang yang jadi lecturer, semua happy dengan career masing2 termasuk laki i

~Emaa Hasnah (^_^)~ said...

singgah sini jap..=)

Chekgu Azrine said...

ank2 semua dmm..so g hosp .huhu

Sidratul Muntaha said...

Ms ni jugak ms yg baik tuk repair2 mesin.restock lab consumable items.keja supplier tuk siapkn maintenance and update lan manual.mmg byk auto publish blog entry.hibernate jap

fatenhjikhsan said...

teringin nak post di sini..selamat menanda ya puan lecturer,

Im happy being alone said...

saya stress 3x setahun sebab private uni ade 3semester..penat tu penat.. tapi enjoyyy..hehe..ape2pun setiap pekerjaan kita biarlah ikhlas..jangan mengeluh..kalau tak sia2 dan tak dapat ganjaran apa2 pun..pekerjaan kita itu adalah satu ibadah,..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails