Wednesday, 2 January 2013

Time flies

ari ni zharfan 1st day kat school, masuk darjah dua dah..dia jd pengawas pusat sumber so kena pakai bj kemeja lengan panjang kaler ijau and seluar biru tua...bj nya dh sama kaler mcm bj papa pegi keje, tp papa punya kemeja lengan pendek :)

cepat jer masa berlalu...this year my eldest dh 8 tahun...ari2 dok ckp nak adik...now dh upgrade, nak lagi 2 org plak...mcm ler mamanya muda lagi nak beranak ramai2 tu :p

lom snap pic my boy in his school uniform, so me tepek pics my 2 boys masa main2 kat wonderpark (KL city festival)





4 comments:

Chekgu Azrine said...

Happy back to school zharfan...belajar rajin2..

CaDLyNN said...

comel!

mama tisya said...

cpt kn dh darjah 2...oh die mintak 2 lg adik:)

Im happy being alone said...

selamat bersekolah zharfan!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails