Tuesday, 1 January 2013

New Year, New Shoes, and everything new

ari ni kat KL/Selangor cuti..tp mr hubby keje, so me & boys dok umah ajer..antara things to be done--nak kena jahit school badge kat school uniform my zharfan...and kalau rajin nak kuar gi beli groceries..


new shoes? bukan zharfan punya tapi MZ punyalah...ari tu beli kasut kat aeon--kaler pink--normal price (tak de diskaun la plak)  ;)
semlm me dh pakai pun pegi ofis ;) wpun design wedges tapi agak tinggi gak heelnya so nak kena pakai kerap utk membiasakan kaki agar tak lenguh (me jenis cepat lenguh pakai apa2 hi heels :p)



and everything new?
--sempena new year--new hope, new spirit, semangat baru utk melakukan apa jua dgn lebih baik di tahun 2013 ni.. :)

moga2 ada rezeki yg lebih melimpah ruah dlm bidang career and comping--semlm my comper fren wansteddy menang gold bar RM20k dari contest julies..siyes besh tu...moga2 one day me pun boleh WIN BIG mcm kwn2 comper yg lain..amiin

7 comments:

yumielufya said...

Selamat Tahun baru kk suzie..semoga tahun baru ni akan bnyak mmeberi kngan manis buat kita semua..Selamat semakin maju jaya akk ..

Affieza said...

Happy New Year sis!!

Chekgu Azrine said...

Happy 2013 mz

Wan Amira said...

semoga dapat apa yang u nak di tahun 2013 :) insyaAllah

Ayu Zarina said...

me, hubby and both Damias everything new today...dari attires hingga ke new sprititual..

intanloveamir said...

amin..semoga MZ dpt apa yg dihajati...

*rasanya kak wansteady menang gold 10k.. :)

Nana said...

sya suke wedges selesa xsakit kaki

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails