Friday, 11 January 2013

Re: Lelaki | even if rindu

emm--betul kan...ramai lelaki yg hampeh kurang kualiti dlm dunia hari ini...yg baik2 sgt limited number..lelaki yg baik2 masih wujud cuma lelaki yang kurang baik mcm outnumbered lelaki yg baik2...dan bersyukurlah jika uolls telah dikurniakan lelaki yg baik2 dlm hidup uolls...syukur alhamdulillah

------------------------------------------------------------------

.cute jer nasihat UAI ni..and  me sgt setuju!!!

bagi me..kalau nak tulis yg lovey dovey utk hubby tu...sms or pm ajer..tak pyh tulis kat status FB sbb indirectly mcm nak bagi tahu the whole world lah kalau tulis kat status FB...
lain org lain ragamnya kan.


5 comments:

Nana said...

hahah sama la
xkuasa nak tulis kt fb lebiu2
Wat org myampah

syawalsimpsons said...

mmg tak da yg perfect pon kan...tapi alhamdulillah pada sy, sy di kurnikan lelaki yang di gamba MZ ni...tapi bukan lelaki perfect...

Chekgu Azrine said...

Hmm..mmmg susah nak cari lelaki yg baik skang nih..tp masih ada lelaki2 yg baik wujud..rezki memasing la kan mz..syukur saya dpt hubs yg sangat baik pada saya..

CeqGu said...

Setuju sgt.........kena amik kira ahati perempuan lain yg belum berkahwin, yg ada suami tp xmcm suami org lain dan yg mungkin dah tiada suami. Jgn tunjuk keromantikan kita dgn suami terang terangan , takut timbul rasa cemburu dan menyampah kat mata org lain....

Eyriqazz said...

Hik3..tiada manusia yang perfect....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails