Tuesday, 15 January 2013

Bila nak melaram ni

baju kurung peplum yg me order dari the sweet kurung dh siap , nama design bj ni ialah ZAIRA (sweetnya nama ;)--dh dpt ari jumaat lps...siyes comel design and kalernya...tak sure bila nak pakai sbb sesuai utk event ni --cthnya kenduri or raya ;) nasib baik my chosen size fits me perfectly :) cuma terkial2 nak ikat reben biar jd mcm dlm pic ni heheh me bantai ikat ajer :p


kalau uolls nak tempah mcm2 design baju kurung peplum, boleh lah usha2 The Sweet Kurung--memang sweetttt design2nya :)

10 comments:

Nurulhuda Abdul Latip said...

Memang cantik!!! Kaler pun soft je.

AyuArjuna BiGoshh said...

sib baek kena dgn saiz badan :p
me tak takut nak beli...sebab badan me cam berisi huhu

Lili said...

sumah comel! geram.. how much sis?

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

amboiii

CeqGu said...

eeee comelnya...hurmm tapi kalau ada perut seksi tak dapat la nak melaram dengan baju ni. takut nanti orang kata pregnant pulak huhuhu......

Ezna said...

manisnya design!!

miza yusof said...

cantik. suka kaler tu :)
sis pakai gi keje pun okay jugak :)

Myra Jay said...

Cantik...
Warna soft yg menenangkan :D

kakchik@ella said...

cantik la suzie. mesti comel bila suzie pakai nanti.

Mama Lynd said...

Cantiknya tp klu nak susukan bby agak susah la..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails