Sunday, 6 January 2013

Re : babies

zharfan : mama, betul ke dlm perut mama tak de baby?
MZ : betul, tak de baby....tak de rezeki..
zharfan : mcm mana mama tahu tak de baby? (mode tak percaya and tak puas ati)
MZ : mama tahu la...kalau ada baby mesti mama tahu..
zharfan : bila lah yer kita nak dapat baby. zharfan nak dua org lagi adik.  * lately zharfan sgt rajin tlg me buat keje umah, katanya nanti dia nak ada adik so kena rajin tlg mama

----------------------------------------------------------
 
mr hubby : kita amik anak angkat lah
MZ : tak nak lah..anak angkat tu anak org lain, bukan anak sendiri
mr hubby : byk pahala... jd mcm anak sendiri jugak
MZ : tak mau...sbb nanti besar, dia cari mak bapak dia gak...lagipun tak ke pelik nak amik anak angkat, bukannya syg tak leh preggy,cuma lom preggy ajer..

------------------------------------------------------

here are 3 beloved babies in my life now...

rayyan rizqi, lom cukup setahun lg pun ni--anak adik bongsu me (Dr Awi)

ariana humaira, lom cukup sebulan lg ni, anak adik lelaki me (nizar)



amni marissa, umur setahun lebih ni, anak adik perempuan me (Dr Hanim)


my forever beloved baby...dh nak masuk 4 thn pun bln april nanti...Ahmad Ariff Shah


 

10 comments:

CeqGu said...

hurm kami pun duk tgh try nak bagi adik kat firas. cian dia tak der kawan huhuhu

farah said...

sabar ye kak. insyaAllah ada rezeki tu nanti :)

Wan Amira said...

insyaAllah :)

Chekgu Azrine said...

InsyaAllah..ada rezki nanti MZ..k..tc

juelee said...

semoga ada rezeki MZ tahun nie.. insyaallah... zharfan tingin sangat nak adik bila baca entri ni..

Ezna said...

comelnya semua :-) Muka Rayyan sebijik muka my Zharfan (adik Zharif). :-)

AyuArjuna BiGoshh said...

insyaAllah..ada rezeki utk u nanti :)

Nafisa81 said...

kalau mama dia yg snap senyum sampai telinga

Nana said...

Senyum je baca
Xpe insyallah nnt abg zharfan dpt bb ok auntie doakan amin2

Myra Jay said...

Myra pernah terdetik nak amik anak angkat, dah 3 tahun kami menanti :)

Tp hubby cakap kalau smpai 5-6 tahun masih belum, mungkin akan dipertimbangkan :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails