Friday, 18 January 2013

Terasa mcm nak beli

nampak ada org jual/ads kat FB...slimming belt ni..ala2 bengkung gitu tp guna zip





nampak mcm besh gak..harga RM90..tunggu gaji minggu dpn --rasa mcm nak beli and try pakai ;)



9 comments:

~aYu~ said...

macam menarik je bunyinya.. akak try dulu yer.. kalau ok leh la pas bersalin ayu try gak..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

betul2 nak kurus ne.. hihi

Matjoe said...

ok la harga dia. konsep still bagi jadi perut kecik, tak boleh nak makan banyak. balik to konsep hendak kurus, kalori burn lg byk dari kalori intake.

Syuhada Salleh said...

mcm best jer..

Ezna said...

erkkk....mesti rimas kalau pakai..hihihi...

Oyis said...

nnt buat testimony ye MZ

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

Wani da beli..tp hrga xde la sampai 90..huhu..

mama_umar_maryam said...

terigt plak lps bersalin ke2 aritu mmg carik bengkung zap on nih,pd zt ok sbb xlenguh tgn nk lilit2,heheh

CeqGu said...

cikgu beli rm25 jer,tp keluaran syarikat taiwan ke mana ntah,kaler itam...mungkin kualiti tak sama kot.jgn ditanya berkesan ke tak, sebab si pemakainya pakai dua tiga kali jer pastu dah malas hik hik hik, spesis hangat2 taik ayam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails