Thursday, 31 January 2013

Cantik gojess | jujur me tak mampu

berapakah harga baju paling mahal yg uolls pernah beli....me...sbb me suka beli bj ready made esp utk pakai pegi keje or utk pakai kenduri/event...range harga RM250 and below...ada kdg2 cecah gak RM300 tp jrg2 lah...most of the times try cari yg harga RM200 below...

me ada berkenan dgn peplum kurung moden...Fleur by Mrs Him...kat FB...so me pmlah tanya harga...terkejut gak bila dia pm harga...RM680!!!! owh...siyes me tak mampu :p even time me kawin dulu, me tempah baju kawin pun harga RM300 ajer sepsg (me tempah 2 psg ie 2 kaler)


me suka cuci2 mata tgk mcm2 koleksi bj org jual online :) byk yg harga sgt mahal ie jual online ni market luas so harga mahal pun ramai jer org beli kan..

11 comments:

Nana said...

klw mz xmampu sy lagi xmampu hehe
baju plg mahai rm150 xpenah lebih dr tu hihi

Nafisa81 said...

mmg cantik..tp poket tak cantik

notti netti said...

uish cantiknya......net mmg suka peplum.
oh lupa pulak, kalau x busy Net nak jemput MZ ke majlis besday anak net sabtu ni jam 3 ptg at pantai dalam yer......

Hanida Moss said...

cantiknyaaaa color block dia! menarik sgt ni.. :)

nabByla said...

assalamualaikum..

kalau akk berminat akak boleh tempah kat mak bella. mak bella tukang jahit kat perak. rasanya mak x amik smpai harga 600. rm200 pun x smpai rasanya.. if akk berminat boleh la sggh kat blog bella kalo nak tnya lbh detail. ;)

if rasa jauh perak ngn tempat akk boleh buat melalui pos. ;)

CheNamNam said...

Fleur by mrs him nie kak Di punyer kann..blogger jugak tuhhh..suker bacer belog diyer...:)

Eyrique Ettiqazz. said...

http://comatosewithbraindamage.blogspot.com/

ni blog tauke fleurs by him.

Im happy being alone said...

peplum kadang2 mahal giler..huhu...

*∽ IZAN ∽* said...

alamakkk super gojesssss! seb baik tak muat dgn size I sekarang uhuhuh

mama_umar_maryam said...

680 ye..emmmm..heheheh,klu ade batu/manik2 yg menyerlahkan lagi maybe ok ..tp klu zt..idok le kot ;p

εïзmummyHazaεïз said...

Cantik mz... Tapi mahal.. Cuba mz cuci mata kat www.minaz.com.my harga boleh diterima rasanye... Cun peplum kat situ :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails