Tuesday, 29 January 2013

Tumpang hepi tapi sedih sayu sedikit

adik lelaki MZ and his wife & kids dh move out dari rumah lama and masuk umah baru kat kg warisan...all this while adik MZ ni jiran MZ ie row yg sama, selang 5 buah rumah ajer..now dh jauh gaklah..wpun tak lah jauh sgt sbb ada DUKE...sayu gitu sbb dh tak de adik MZ dok dekat2 MZ...

anyway, rumah baru my SIL ni cantik esp dh siap renovate...and the best part, kami boleh tumpang2 mandi kolam...semlm dh mandi pun --, ala2 lps geram gaklah sbb MZ dh sebulan tak pegi swimming class-- 2 j MZ swimming ie practice swimming--mr hubby dh pandai swimming so mr hubby plak ajar MZ :p zharfan plak swimming sikit2 jer and wajib pakai ear plug..zharfan pun dh kurang expert sbb dh lama tak pegi swimming class--doctor suruh pantang swimming for 3 months tu...

lil ariff kat swimming pool Kg Warisan

uolls buat apa/pegi mana sempena cuti Thaipusam semlm?

2 comments:

Sidratul Muntaha said...

laundry
memasak
siapkan order mini pavlova customer
today?!
kejang2 kaki
ahaha

Nana said...

heheh semalam pon aktibiti sy mandi kolam juga

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails