Monday, 7 January 2013

Trick cover tummy

hehhe ni antara my latest dress...kaler purple (redeem voucher kat butk 3sisters, me dpt dari mgz aniqah)..me suka dress ni sbb design kalerful, material very soft and yg paling besh design kembang2 kat bahagian tummy & butts so boleh cover those parts lah dgn jayanya hehhe


note : semlm me beli lg sehelai peplum kaler merah...tak sbr nak pakai nanti hehheh

9 comments:

Lin Azlina said...

wow! gojes.... suker gak peplum tp sy pakai nkpk gemuk

CeqGu said...

cantiklah....sepadan dgn tudung plak tu :)

juelee said...

cantek sangatt!!! hehe now saya gigih belajar nak jahit peplum sndiri sbb yg jual online byk jenis lycra so agak sendat sikit to me...

mama tisya said...

nmpk muda remaja la cantik

mama_umar_maryam said...

comelll mz

Nana said...

klw pregnant pon sesuai pakai ni

Ezna said...

aiyohhhhh my favourite colour la pulak tu...purple....:-)

MamaYatie said...

phewwiitt! gojes la MZ..tambah plak tudung sngt match ngan kaler baju tur..

Myra Jay said...

Cantik Sis, sesuai :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails