Sunday, 27 January 2013

Meriahnya kawasan tempat saya tinggal

memang sekali sethn jem teruk kat area Batu Caves ni..sbb thaipusam..
me pernah gak mendaki sampai atas tau...last  few years ie sbb bwk my supervisor dari UK kira sight-seeing kat tourists attraction gitu...mengah2 gaklah me tapi control heheh



4 comments:

Kak Mahh said...

Jam 4 pagi dah jemmm di flyover,kebetulan akak lalu sebab rumah akak dekat sangat sini.

Ezna said...

tak sanggup me nak naik tangga tu dan tengok kena cucuk sana sini....erkkk....

mama tisya said...

mmg jammed la sini kalo ari thaipusam....pernah naik smp atas time kecik2 ikut rombongan pengakap

CeqGu said...

Eee gayat rasa nak panjat tangga tu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails