Wednesday, 2 January 2013

Masih lagi citer peplum

peplum yg me order dari zureen blogshop FB dh sampai--sgt cantik materialnya!!! tak sbr nak posing2 nanti :)


and now me tgh usha2 peplums kat FaceBoutique (FB)...berkenan nak beli peplum yg floral la plak :) peplums ni kategory sopan sbb design kembang2..so memang cover tummy & butts :)




8 comments:

Aku Ibu Muda said...

Yeayy...peplum! hihii...me pon in love sgt2 :)

Ezna said...

macam skirt pun ader eh Peplum ni :-)

Pusat Bahasa Pelangi said...

baru hari isnin tu gi satu boutique ni, try peplum @ baju saloma ni...tapi ayah damia tak suka pula ayu pakai peplum ni...padahal dah labuh dan saiz XL lagi....ntahlah, agaknya sebab kain lycra, then melekap kat badan kot...kena try cari peplum jenis kain lain pulak...

Gieyana said...

Cantik lah..biru n turqoise tue especially...:-)

juelee said...

saya pun br dapat peplum.. tapi customize... antaor tailor heheh tahun ni berazam nak belajar jahit peplum, leh jahit sendiri

norniey lurvly fiziey said...

boleh x bagi link fb yg jual peplum dalam gambar first tu.berkenan la ad beads camtu...hehe.

Mama Zharfan said...

@norniey :
link : http://www.facebook.com/ZureenOn9Shoppe

norniey lurvly fiziey said...

thanks sis...hehe.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails