Tuesday, 15 January 2013

oh yeah I was late

ari sabtu lps..me nak kena attend pize-giving kat Mydin USJ--me malas sebenarnya sbb agak jauh dari Gombak..and me cuma menang conso ajer pun ie RM100 voucher...kan senanng kalau voucher tu dipos ajer..hassle betul bila kena travel all the way just nak collect voucher tu...kalau menang hadiah utama tu lain lah kan...

anyway, pg sabtu tu, me bwk my zharfan pegi ampang puteri sbb nak check telinga zharfan...end up..me sampai lewat ke majlis kat mydin usj tu...majlis start pukul 2 pm, me sampai kat sana pukul 2.40 pm :p sbb me stuck jem kat MRR2 (me lalu KESAS)...nasib baik boleh gak me amik voucher tu dari staff yg in-charge :) so setel lah :)

ni pic kerusi yg ada nama me--kwn comper yg snap and tag me kat FB--dia menang BB--siyes me jeles :p


ni lah promo contestnya--tak de rezeki nak menang BB :/ apa2 pun syukur alhamdulillah sbb sangkut gaklah conso prize--kira balik modal me apply kad meriah (yuran RM12 sethn) :) contest ni slogan based--so slogan me masih tahap conso ajer ...


lupa nak snap pic voucher RM100 tu (RM50 x 2 peices)..dh selamat pun digunakan pd hari Ahad lps...penuh gaklah satu trolley me shopping groceries with hubby & kids kat Mydin Selayang :) :)


5 comments:

Ezna said...

tahniah suzz. Siap bernama lagi haa kerusi u tu :-)

Wan Amira said...

congrats suzi.. i tak tau mydin ade dekat selayang..

CeqGu said...

tahniah murah rezki sungguh

mama tisya said...

tahniah..conso pn best bole soping brg2 dapur

bada said...

tahniah mz

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails