Friday, 4 January 2013

Si baju hijau | si baju pink

ni pic my zharfan masa 1st day at school, now dlm kelas 2 al-idrisi..zharfan dj pengawas pusat sumber (librarian) so kena pakai bj ijau


----------------------

siyes i look mcm pelum sbb tak selim and nampak short/pendek la plak bila pakai peplum dgn skirt labuh..so lps ni nak pakai peplum dgn jeans ajer tp peplum yg labuh lah, not this one..anyway memang kebykan fesyen is designed utk org2 yg selim kurus tinggi lampai ;)

pic ni zharfan yg snap-my pink peplum- but i love the brown peplum more--sbb lagi labuh, kaler gelap and boleh pakai dgn jeans--actually peplum boleh cover butts tp sbb fesyen kembang so akan nampak gomokslah bg org2 yg kurang selim ni :p


7 comments:

Ummi Syafiq said...

Salam mz
Cantik.. Warma pun cantik. Ermm LM ada satu tapi warna purple. Mmg rasa bambam sebab dia kembang sket kot. Suka pula warna pink tu. hihi

Nafisa81 said...

labuh sangat lah peplum nye...

Ayu azmir said...

cantikkk ...m pinky..

Aishah Megahasz said...

Cantik warna peplum ni. Tetiba tak sabar pulak nak try..hehehehe

mama_umar_maryam said...

btol mz, design peplum ni utk org selimm gitu..zt pon xbape suai pki..heheh..gmbr mz jauhh

CeqGu said...

yg ada peyut seksi tentu lagi tak sesuai kan huk huk

Wan Amira said...

imagine kalau i pakai.. pengsann u

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails