Wednesday, 23 January 2013

Pengalaman mengundi

ada rumours mengatakan PRU end of march...teringat plak pengalaman MZ mengundi utk PRU ni...dh ingat2 lupa plak thn bila...yg MZ ingat masa tu MZ baru kahwin so rasanya thn 2004 kot...gigih balik kelate dgn mr hubby utk mengundi...and nak jd cerita, otw kelik kelate tu, siap kena saman sbb polis buat speed trap..(mr hubby yg drive).. MZ memang daftar kat kg MZ so kalau nak mengundi kena kelik kelate lah...so thn ni nak balik kg ker tak utk mengundi...tak sure lg...sbb mr hubby susah dpt cuti..


opppss undi adalah rahsia...setiap undi adalah berharga ;)


uolls ada pengalaman mengundi tak?

5 comments:

Ayu Zarina said...

psttt, ayu tak ada pengalaman mengundi...ngeh ngeh ngeh

Nafisa81 said...

sgt teruja utk mengundi sbb 1st time nak ngundi nih

kakinakl.com said...

semuga anak kamu dah bertambah sembuh..memang syukur sebab ada insuran kan..klu idak rabak gak poket nak membayarnya

betul tu ..undi adalah rahsia

Ezna said...

pernah mengundi :-) pengalaman manis gak. undi me adalah rahsiaaaaa :-)

CeqGu said...

cikgu dah dua kali mengundi, kali kedua sehari sebelum kawin hehehe. masa kenduri tu, poster2 parti jadi hiasan. siap masuk dalam photo kawen lagi hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails