Thursday, 3 January 2013

Petua dapur maintain kemas

dapur kemas = jarang memasak 
jarang memasak = dapur kemas 
hehheheh

so bila jrg memasak...kerpa gaklah mkn kat luar...
ni antara menu2 kami time mkn kat luar...tp biasanya sebulan sekali or kdg2 2 kali sebulan ajer boleh mkn2 kat nandos ni sbb agak pricey --biasanya kami ber 4 bill cecah RM70+

ni time mkn kat nandos sogo..amik democracy platter ni...

and ari tu, me lunch kat dominos dgn zharfan...mkn berdua abis RM16+ oklah tu...ni amik set personal pizza..and me amik banana kaya dessert


nampak ada ramai kawan2 FB beli dominos promo harga 10sen...beshkan..ala2 FOC gitu....

uolls mesti kerap msk2 kan...MZ ...emmm jrg bebenor masak...

7 comments:

CeqGu said...

selalu cikgu anis yg pekena kan kawan2, kali ni cikgu anis pulak yg terkena hadoiiii hehehe....nampak benar dapur cikgu anis tak kemas, cepat sungguh jari klik entry ni

mama tisya said...

kita pn jrg masak...MIL yg masak..tgk mood la bila nk msk..heheh...lprrrr tgk nandos and domino

azelyusoff said...

semalam jer baru makan nondos. sedap memang sedap tapi harga pun boleh tahan. order 1/2 dan 1/4 tanpa side dishes. bile waiter bawa makanan, terpegun kejap. keciknyer ayam...

Chekgu Azrine said...

Mmg kena masak MZ..sbb ank2 rine mkn byk sgt..huhu..sesekali mmg nk jgk mkn luar..

Liza said...

Adeii,lspsr tgk nandos tuh. huhu

Im happy being alone said...

saya suka banana kaya dessert tuuu..hehe

mrs kayrul said...

suka sangat makan banana kaya dessert tue..lembut jer...klu beli pizza kat dominos nie wajib ambik tue

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails