Tuesday, 8 January 2013

Ada apa dengan Istanbul

emmm..Turkey tu destinasi impian mr hubby..ever since i knew him last 9 years pun..memang me tahu dia nak sgt pegi turkey one day...then ari tu kan kami tgk citer aku dtg Istanbul tu...lagi lah terpesona and me pun turut sama jatuh chenta sbb mcm cantik jer kan tempat tu...memang kebykn negara Eropah 4 musim sgt cantik sbb cuaca, budaya berbezadgn negara tropika

then me selalu dpt mcm2 email promo dari Poto Travel...antaranya cuti2 Istanbul...harga pakej ni aroound RM5k utk seorg...not bad lah kalau ada bajet...


so one day...kalau me ada duit lebih, me nak tunaikan impian mr hubby...mr hubby dh tunaikan impian me masa bawa me pegi Paris (sbb mr hubby keje time weolls kat Notts, so gaji kat sana memang cukup utk pegi jln2 holiday2 (yelah me kan dpt study allowance from KPT)..kat msia gaji kami hanya utk cukup2 mkn utk survive ajer...

note : tak salah bermimpi...sambil berusaha...kerana Allah memberikan rezeki utk semua hamba2Nya cuma masa dan kadarnya berbeza2

5 comments:

CeqGu said...

hehehe kami pun teringin nak pi istanbul lepas tengok citer tu....

Abil Fikri Ahmad said...

Turkey memang cantik, tapi bila ke Masjid Biru tu, hati2 ngan tukang jual teh, Selalu charge lebih n tak bagi duit baki..Anyhow,memang best di sana..Hope u guys dapat ke sana nanti..

Nad @ MamaZN said...

Istanbul aku dtg la kak suzie...hehehe

me suya said...

Xpe mz.. fokus anniversary nt..hehehe boleh bg hadiah bercuti ke istanbul ke mr hubby

Myra Jay said...

InsyaAllah mudah-mudahan tercapai impian dihati :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails