Wednesday, 9 January 2013

Rezeki MZ minggu ini | lil winnings ajer

alhamdulillah atas segala rezekiNya
~anyway, ini hanyalah sekadar hadiah picisan penyeri entry blog kecik MZ utk minggu ini (dh 2nd week 2013 kan--time really flies~

(1) menang beg brand Marimekko (rasanya imported brand kalau tak silap) sponsored by Janine--harganya--buntang mata MZ tgk harga beg ni!!!

 beg ni kaler pinky2 design bunga2...sling bag :) :) bertambah koleksi beg MZ--nak kena beli almari khas rasanya sbb dh agak byk beg MZ--tp umah dh tak de space :/

contest ni --simple kuiz kat FB impiana (karangkraf)--tak guna modal or bukti pembelian pun..easy peasy gitu --just jwb soalan and buat slogan

siap kena snap pic la plak..tu editor impiana--sweet orgnya..
MZ selebet ajer ni..tak sempat nak touch up make up muka berminyak2 MZ kuar time lunch hour ni hehehhe--pic ni MZ amik dari wall FB impiana



(2) contest online kat gua.com.my--gigih MZ gi collect kat sri pentas...dpt 2 boxes sbb nama MZ +nama hubby dua2 sangkut..harga sekotak RM152 so dua kotak harga RM300+ --contest kat website gua.com.my ni pun tak guna apa2 modal utk join--just email entry ajer (buat simple slogan) --MZ nak let go murah2 ajer nanti nak ads kat mylilgaraje 



(3) semlm dpt email dari Parenthoood (Today Publishing)--pic ariff masih menjadi pilihan di mata staff Parenthood--syukur alhamdulillah--nak kena pegi beli Parenthood Jan 2013...--sgt pantas dan efficient gotu Ms Ho ie Jan issue terus bg surat utk collect hadiah tu!!
MZ dh lupa MZ antar pic mana sbb by email ajer..hadiah not bad sbb brgn pigeon :)


note : entry di atas hanyalah sbg rekod MZ dlm hobi bercomping...
tq sbb sudi singgah and layan entry ni..
MZ berdoa agar kita semua sentiasa dimurahkan rezeki..amiin

6 comments:

CeqGu said...

wahhhh menang bosarr ni. cantik la beg tu....err cer share tips2 nak menang peraduan. cikgu masuk tak pernah menang. sebab isi jer borang penyertaan tp tak hantar2 kah kah kah

Nafisa81 said...

mahalnya beg...nampak cam simple je

Chekgu Azrine said...

Tahniah mz..cantik beg..:)

Nana said...

tahniah mz
saya skang ni susah dah nak join contest
sebab klw melibatkan adiah kena collect sendiri mmg susah la

AyuArjuna BiGoshh said...

i suke beg tu :)

mama tisya said...

tahniah cantik beg tu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails