Wednesday, 23 January 2013

Terlayan | sbb FB lah ni

my frens yg masih lg kat Notts asyik dok upload pic snow ajer sbb now tgh snowing kat Notts and all over UK..even kat London sgt teruk/snow tebal sampai kena cancel flight kat Heathrow Airport..my niece yg kat Ireland plak upload pic her 1st snow kat Ireland..wpun ciput jer sbb kat sana jrg snow hehehhe

ni antara latest pic--ni kat Portland Building ie bangunan pentadbiran utama kat Univ of Notts UK..


me pernah gak posing2 kat dpn Portland ni time snow tebal...

yeszaaa


kat mana negara paling dekat dgn Msia yg ada snow yer...adoyai mengidam nak main snow yg real punya....


7 comments:

Hanida Moss said...

Hope 1 day saya pun dpt main snow. Oh jeles oh tgk orang melancong. hee

Fai CeritaCinta said...

memang best kan sesekali main snow ni..

CeqGu said...

pi i-city la...bukan kat situ pun ada snow ker hehe...tapi buatan punya la hehe

Ezna said...

me pun teringin nak main snow...alehaiii x kesampaian....

Maria Menado~ said...

bestnya merasa maen snow tebal. saya pernah merasa setitik dua aje. hehe..

mama tisya said...

bestnye bila dpt main snow ori...kt msia tk dpt la...kalo yg tk ori kt snowalk icity tk pn snow world genting

-atiQah- said...

Spupu sy pgi beijing hri tu sempat merasa snow jgk. Nk pgi sna kos murah jgk. Spupu sy hri tu ambik pakej 4hri 5 mlm rm99 je. Termsk pnginapan, bas, mkn..:) tak pun pgi korea/jepun/australia..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails