Tuesday, 22 January 2013

Saham akhirat

last few days ada somebody emailed me...dia ada bagi link..nak mintak sumbangan utk buat surau...

jom uolls ...saham akhirat ni...sbb bila kita mati, Insya Allah pahala akan terus mengalir (amal jariah)--duit terasa kecik bila bwk pegi supermarket or bila nak shopping online..tapi bila nak derma..moga2 tgn kita rasa ringan...Insya Allah

http://myh3rbalif3.blogspot.com/2013/01/sumbangan-untuk-menaiktaraf-surau.html

boleh jer derma any amount...duit tu diperlukan utk beli simen, batu-bata, and miscellaneous items
email person in-charge : adieha@gmail.com -- adieha ni yg kutip sumbangan, and all based on trust. she's a blogger (link kat atas tu)..

kalau uolls nak menyumbang, just email adieha and dia akan bg no akaun..adieha kata nak kutip sumbangan till 25 jan and then nak serahkan pd ustaz yg in-charge renovate surau tu..

3 comments:

Wan Amira said...

suzz, do u know the person personally?

Mama Zharfan said...

@wan amira : nope..tak kenal pun...just dpt info ni melalui email and her blog...and she said the donation is based on trust..

ummiaiman said...

Entri yang menarik...saya suka
Salam perkenalan drpd : suteraungu87.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails