Monday, 28 January 2013

Kasih seorang papa utk anak2

last week, masa papa pegi port klang (urusan keje)...papa call mama ckp nak beli motor utk our 2 lil heroes... sbb ariff sgt suka naik motor/keta yg kat shopping complex tu --biasanya RM3 utk 5 min..

ariff & zharfan sgtlah hepi--motor warna merah...MZ lom sempat snap pic diaorg posing2 dgn motor

so MZ tepek pic my lil niece--rayyan (anak adik bongsu me ni)--rayyan sgt berkenan dgn motor merah ni wpun rayyan baru 8 bulan heheh

rayyan ni kulit putih melepak mcm anak cina ;) sbb dua2 mama papanya kulit cerah ;)



5 comments:

Liza said...

Anak Liza pun mmg keriyau nampak moto ni kat Giant. huhuhu.... Kak, jom join contest Liza?

CeqGu said...

Wahhh merahnya mak ngahhhh hihi.kalau firas tgk mesti dia suka dgnmotor ni

puan nina said...

comelnya dia :) motor pun comel gak..hehe mesti excited anak2

Hanida Moss said...

comelnyaaaaa! gebu! :)

momnsofea said...

Hari tu tgk motor kaler putih tergoda jgk. ...mesti diorg suka kan..best2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails