Wednesday, 9 January 2013

Rasa macam baru jer guna S3

waaa dh ada news/rumours kan psl S4 yg akan launched soon...
cepat bebenor gadjet jd outdated...rasa mcm baru jer me guna my S3 ni (start october ari tu pun)..and i'm loving it ;) ;)
tp one thing yg me tak suka---S3 ni bateri cepat abis..:/




ni me tepek pic so-called S4 dari LINK ni--tal sure betul ker tak ;) sbb masih rumours pun

Galaxy S4 Leaked
A leaked image supposedly showing the forthcoming Samsung Galaxy S4 indicates the phone could have a larger screen and do away with the home button.
pic kat atas nampak mcm sama ajer dgn S3 cuma tak de home button...possible gaklah kot sbb upgraded version kan...

what's ur fav gadjet? mr hubby masih menyukai his iphone ;)
 

6 comments:

myamyza said...

betul la s3 ni bateri cepat nau weak,, tp kite memang suke sangat pakai phone ni.. best!

Athir Unnie said...

la..ade s4 pulak...hihi..mz2 comel header mz ni...^_^

kakchik@ella said...

mmg cepat habis. nak keluar model bauru eh. alaaa .. tak smpai setahun kc pakai dah nak upgred model lain. Samseng ni mmg hebatlah!!

Ezna said...

me takde gadget yang diminati. Kalau nak kejar gadget ni tak terkejar. :-) I Pad me guna yg dpt dari contest ajer :P

minye said...

Galaxy note 2 battery tahan lama.. charge sekali untuk 2 hari.. hoho

Chekgu Azrine said...

Still i. Love with samsung..now using s2 n note tab..hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails